Zenidol za glivice stopal

Zenidol krema iz glivic ima naravno sestavo, varnost zdravljenja okužbe zaradi odsotnosti kemičnih, hormonskih, sintetičnih sestavin je absolutna. Zato lahko mazilo brez strahu pred neželenimi učinki uporabljajo odrasli, starejši ljudje.

Zenidol za glivice stopal

Sestavine, voda v mazilu, delujejo protivnetno, protibakterijsko, antiseptično, regeneracijsko in imunomodulacijsko. Zenidol krema deluje na vseh področjih boja proti glivicam.

Zenidol kupi v Sloveniji
Zenidol cena

Koliko stane zdravilo Zenidol za zdravljenje glivic na stopalih? Dejansko ceno lahko ugotovite tako, da sledite zgornji povezavi do uradne spletne strani prodajalca.

Prednosti zdravila Zenidol

Prednost novemu mazilu od glivic dajejo zdravniki in uporabniki, in sicer zaradi dejstva, da je zdravilo aktivno proti glivicam stopal, nohtov, sluznic. Prednost kreme Zenidol v hitrosti zdravljenja okužbe, preprečevanju zapletov v obliki gnojnih procesov, razpok, okužb ran. Sredstvo neusmiljeno uničuje glivice, vendar ne uničuje zdravih celic povrhnjice.

 • Zenidol uniči spore glivic kjer koli in zagotovo. Ognjišča okužbe so blokirana, prenehajo se širiti, okužena mesta so podvržena antiseptičnemu delovanju.
 • Blaženje simptomov. že prvi nanos kreme Zenidol odpravi srbenje, zmanjša luščenje, anestetizira rane. Po nekaj dneh izgine neprijeten vonj, koža stopal se navlaži, izgine suhost.
 • Zdravljenje ran. zaradi zdravljenja žarišč okužb z mazilom Zenidol pride do obnove tkiv, ki so jih poškodovale glivice. Po enem tednu se razpoke zacelijo, vnetje se umiri, bolečina mine.
 • Obnovitev estetskega videza stopal. po uporabi zdravila Zenidol koža in nohtne plošče postanejo takšne, kot so bile pred okužbo z glivicami.
 • Ugodna cena. naročilo zdravila Zenidol na uradni spletni strani proizvajalca vam omogoča, da kupite kremo po razumni ceni in izvedete popolno zdravljenje glivic ter si naredite zalogo mazila za zaščito vseh družinskih članov pred okužbo.

Sestava zdravila Zenidol

Znebiti se glivic olajša edinstvena sestava kreme Zenidol, ki je bila razvita za vojsko.

 • Olje čajevca – vir terpenov, ki delujejo fungicidno. Te snovi uničijo strukturo spor glivic in ustavijo njihov življenjski cikel.
 • Izvleček komarčka – ima imunomodulatorni učinek. Prebuja lokalno odpornost. Telo se začne aktivno upirati okužbi, glivične bakterije so uničene.
 • Terpinen – snov naravnega izvora, ki uničuje povzročitelje glivic in v kratkem času uniči celotne kolonije spor. Je sestavina, ki uničuje micelij v globokih plasteh povrhnjice.
 • Žveplo – razkužilna sestavina v sestavi zdravila Zenidol, ki zagotavlja zaustavitev širjenja glivic. Zmanjšuje vnetje, mehča kožo, spodbuja obnavljanje celic, ki so jih poškodovale bakterije.

Zenidol krema je pomočnik v boju proti glivicam, ki se bo simptomov znebil v nekaj dneh, okužbe pa za 20 dni. Ne boste imeli srbečih, vnetih, luščenih stopal, razpadajočih nohtov. Da pa bi bil rezultat hiter in bi privedel do okrevanja, je treba kremo uporabljati v skladu z navodili za uporabo zdravila Zenidol.

 1. Stopala 15 minut parite v topli vodi, nato jih obrišite z brisačo in stopala namažite s kremo.
 2. Postopek izvajajte dvakrat na dan. z uporabo kreme nadaljujte 30 dni.

Uporaba zdravila Zenidol proti glivicam mora biti neprekinjena med celotnim zdravljenjem. Kremo je treba uporabljati do popolnega izginotja znakov bolezni.

V navodilih za uporabo zdravila Zenidol je zapisano, da aktivni učinek mazila traja 12 ur. Po tem času se glivične bakterije aktivirajo, razmnoževanje se ponovno začne. To pomeni, da postopkov ne smete preskočiti, saj boste s tem sprožili nov napad okužbe. Da bi bili prepričani o zaščiti pred ponovno okužbo, je treba zdravljenje glivic nadaljevati vsaj 30 dni.

Kje kupiti zdravilo Zenidol za glivice stopal

Zdravilo Zenidol lahko naročite samo na spletni strani proizvajalca. Tako boste lahko kupili pristen in varen izdelek z dokazano učinkovitostjo. Občasno so na spletni strani na voljo promocijske ponudbe. Kot bonus, pod pogojem, posvetovanje s strokovnjakom na sredstva po telefonu in vas ne zavezuje k nakupu.

Nakup zdravila Zenidol v lekarni

Trenutno zdravila Zenidol za glivice stopal ne morete kupiti v lekarni. Lahko pa izdelek naročite prek spleta z dostavo na pošto ali po kurirju. Plačilo ob prevzemu blaga.

Mnenja kupcev Zenidol

Irina, 44 let:

Če imate nekoga, ki je okužen z glivicami, začnite zdraviti vse. Tako boste imeli priložnost rešiti otroke, starejšo generacijo pred okužbo, ki jo je zelo težko zdraviti. Uporabili smo zenidol, potem ko smo na internetu prebrali odlične preglede o kremi. Zdravilo nas ni pustilo na cedilu. Vsi so ozdraveli v enem mesecu. Hkrati se je moja babica znebila celo onihomikoze, s katero se je več let borila z drugimi sredstvi. To pomeni, da mazilo pomaga pri mikozi in glivicah na nohtih. To je univerzalni biokompleks.

Valery, 77 let:

Zdravil glivice vraved v pregledih zenidol kremo, vendar nohti niso okrevali. Opaziti je nekaj izboljšanja, nekoliko so se zmehčali, niso več tako vraščeni kot prej. Vendar niso ozdravljeni. Ker so zadebeljeni, se krušijo, bolijo, ko si obuješ čevlje. Torej krema za onihomikozo ne zdravi in ne pretiravajte z njeno učinkovitostjo.

Svetlana, 66 let:

Če še ne poznate nove protiglivične kreme zenidol, vam svetujem, da preberete mojo recenzijo do konca. Mazilo sem morala uporabiti, da sem se znebila onihomikoze, ki sem jo imela 10 let. Te okužbe sem se znebil dobesedno v enem mesecu, pred tem pa je bilo več neuspešnih poskusov z uporabo dragih krem, lakov. Celo iz Nemčije sem naročil lak, vendar ni pomagal. Po mesecu dni zdravljenja sem se znebil ploščic, ki jih je poškodovala okužba, in mi je zrasel zdrav noht. Obžalujem le eno stvar, da prej nisem vedela za to kremo, veliko let sem šla s sramotnim nohtom.

Ludmila, 70 let:

Imela sem glivice stopal in nohtov, od katerih sem se zdravila večkrat in dolgo časa. Mikoza je minila, vendar se z glivico na nohtih nisem mogla spopasti. Nezdravljena okužba se je spet vrnila, stopala so srbela, smrdela, razpokala. Rešitev je bila krema zenidol, o kateri je dobre ocene izrazil zdravnik dermatolog. Res je, da je zdravljenje moralo trajati 6 tednov, vendar to ni nič v primerjavi z agonijo, ki sem jo že pretrpela. Glavna stvar je, da glivice niso več kot osem mesecev. To pomeni, da je učinek imunske obrambe, ki je zapisan v anotaciji, deloval.

Kupite zdaj v Sloveniji