Tensital za hipertenzijo

Kapsule Tensital ne vsebujejo sintetičnih snovi, zato imajo resničen zdravilni učinek in ne le začasni normalizacijski učinek.

Tensital za hipertenzijo

Izdelek zahteva redno jemanje, zaradi česar se doseže dolgotrajen učinek pri zniževanju krvnega tlaka.

Po priporočenem zdravljenju z zdravilom Tensital boste pozabili na skoke tlaka, palpitacije, glavobole, zadihanost in druge pogoste simptome hipertenzije.

Kupite Tensital v Sloveniji
Tensital cena

Koliko stane zdravilo Tensital za hipertenzijo? Dejansko ceno lahko ugotovite tako, da sledite zgornji povezavi do uradne spletne strani prodajalca.

Prednosti zdravila Tensital

Hipertenzija je najpogostejša bolezen v sodobnem svetu, ki ne prizadene le starejših ljudi, temveč celo mladoletnike.

Glavni razlogi za to so negativna dednost, psihosomatika, naporna telesna in intelektualna dejavnost, organske bolezni, slaba ekologija, prehrana in še veliko več. Na žalost nepozornost na takšno bolezen ne vodi le v poslabšanje počutja, temveč tudi v kapi, srčne napade in druga stanja, ki so polna smrtnega izida.

Pri visokem krvnem tlaku je pomembno, da sprejmemo ukrepe za njegovo ustrezno uravnavanje. Optimalna možnost zdravljenja je jemanje tablet Tensital, saj ima zdravilo naslednje lastnosti:

  • Podaljšano delovanje – kapsule Tensital so sestavljene iz rastlinskih sestavin, kar je razlog za njihov akumulacijski učinek in dejansko okrevanje srčno-žilnega sistema;
  • Kompleksno delovanje – zdravilo normalizira krvni tlak, odpravlja glavobole, zmanjšuje raven sladkorja in holesterola v krvi, s čimer doseže vidno izboljšanje zdravja;
  • Visoka učinkovitost – samo 1 tečaj zdravljenja z zdravilom Tensital vam bo omogočil, da se znebite visokega krvnega tlaka brez drugih zdravil in spremljajočih metod zdravljenja;
  • vsestranskost – jemanje kompleksa praktično nima starostnih omejitev, primeren pa je tudi za uporabo pri alergikih in ljudeh z organskimi boleznimi;
  • demokratični stroški. z nakupom zdravila Tensital na uradni spletni strani boste zagotovo postali lastnik zelo učinkovitega kompleksa po zelo prijetni ceni!

Za razliko od sintetičnih analogov Tensital celovito zdravi telo, zaradi česar se doseže dolgotrajno zmanjšanje pritiska. Konzervativna zdravila le prikrivajo težavo in zahtevajo redno doživljenjsko jemanje tablet, sicer simptomi hipertenzije znova spomnijo nase.

Do nedavnega je morala oseba, ki je zbolela za hipertenzijo, kapsule jemati vsak dan in vse življenje, kar je uničevalo delovanje jeter, urinarnega, prebavnega in drugih vitalnih sistemov. Predlagani zeliščni kompleks je odlična alternativa, ki obnavlja srčno-žilni sistem, vendar ne vpliva na druge organe.

Sestava zdravila Tensital

Sestava tablet Tensital je kombinacija zdravilnih fitoizvlečkov za obnovo srca in ožilja. Aktivne sestavine formule so navedene:

  1. L-karnitin je aminokislina, ki se sintetizira v telesu in ima pomembno vlogo pri presnovi in delovanju mitohondrijev – vira celične energije.
  2. L-arginin spodbuja sintezo nekaterih beljakovin in molekul, kot so ornitin, prolin, kreatin in aktin, ki so biološko pomembne. Ta aminokislina je predhodnik encima, odgovornega za sintezo dušikovega oksida, ki se pojavlja v endotelijskih celicah in je odgovoren za sproščanje gladkih mišic in zniževanje krvnega tlaka.
  3. Izvleček zelenega čaja pomaga pri zniževanju sistoličnega in diastoličnega krvnega tlaka (zgornjega oziroma spodnjega krvnega tlaka) ter ravni skupnega holesterola.
  4. Hitozan ima sposobnost tvorbe številnih kemičnih vezi in pomaga pri odstranjevanju odvečnih maščobnih in solnih oblog iz telesa ter pomaga pri raztapljanju holesterola in maščobnih oblog.
  5. Krom je pomemben mineral, ki je najbolj znan kot dejavnik, ki pomaga proizvajati inzulin, ki je bistven za zdravo postavo ter presnovo glukoze in ogljikovih hidratov.

Kompleks ima dokazano učinkovitost proti hipertenziji, če se upoštevajo priporočila proizvajalca.

Zaradi varne sestave imajo kapsule najmanj kontraindikacij. Tako uporaba zdravila Tensital ni priporočljiva za otroke, mlajše od 18 let, med nosečnostjo in dojenjem ter osebe z alergijami na sestavine pripravka.

Zdravilo z akumulacijskim učinkom zahteva redno dolgotrajno jemanje. Epizodična uporaba zdravila ne bo prinesla pričakovanega terapevtskega učinka. Le zdravljenje v skladu z navodili za zdravilo Tensital bo normaliziralo krvni tlak na normalne vrednosti brez tveganja neželenih učinkov in ponovitev bolezni!

Kje kupiti zdravilo Tensital

Zdravilo Tensital lahko naročite samo na spletni strani proizvajalca. Tako boste lahko kupili pristen in varen izdelek z dokazano učinkovitostjo. Občasno spletna stran ponuja promocijske ponudbe. Kot bonus, pod pogojem, posvetovanje s strokovnjakom na sredstva po telefonu in vas ne zavezuje k nakupu.

Nakup zdravila Tensital v lekarni

Trenutno zdravila Tensital od hipertenzije ne morete kupiti v lekarni. Lahko pa izdelek naročite prek spleta z dostavo na pošto ali po kurirju. Plačilo ob prevzemu blaga.

Mnenja kupcev Tensital

Raisa, 64 let:

Hipertenzijo imam skoraj 20 let, od 45. leta sem vsak dan jemala kapsule za normalizacijo krvnega tlaka. Poleg tega, da sem v tem obdobju posadila jetra, so mi kapsule vse manj pomagale, nenehno so mi predpisovali močnejša zdravila s številnimi neželenimi učinki. Verjetno bi se to še nadaljevalo, če mi ne bi znanka povedala za tablete Tensital. Njene ocene so me zelo navdušile, saj zdravilo ne zahteva dosmrtne uporabe, temveč je treba vzeti le 1 tečaj, pozneje pa jih ponoviti za preventivo. Te kapsule so ji pomagale, zato sem naročila vzorec. Opravila sem terapevtski tečaj in bila prav tako zelo zadovoljna. Krvni tlak se je normaliziral, glavoboli so izginili, končno sem začela dobro spati. Odličen rezultat, in kar je najpomembneje, da so kapsule popolnoma zeliščne, škode zaradi njih zagotovo ne bo!

Mikhail, 45 let:

Pred kratkim je začel občasno naraščati pritisk, zdravnik je predpisal kapsule, dejal, da jih moram redno piti, vendar nimam vedno hipertenzije, ta način zdravljenja mi ni ustrezal, in kemija vse to! Prebral sem spletne preglede zdravila Tensital, pritegnila me je dobra sestava. Samo zelišča in perga, zato sem brez oklevanja kupil. Mislil sem, da jih bom pil, ko bo tlak poskočil, vendar nekaj posebnega učinka nisem opazil, ja, postalo je bolje, vendar ne tisto, kar sem pričakoval. Po njihovem jemanju so bili odčitki na tonometru nekoliko boljši, vendar sem na koncu še vedno moral piti kemijo. Nič ne rečem, bil sem razočaran. Ampak, očitno, za nič! Prebral sem navodila in, izkazalo se je, da je treba to zdravilo nujno jemati sproti, saj zdravi hipertenzijo, ne pa začasno prikriva simptome. Mislim, da bom vzel celoten tečaj, upam, da se bo v tem primeru tlak stabiliziral.

Natalija, 56 let:

V svoji izkušnji sem se prepričala, da hipertenzija ni šala! Nekoč se mi je krvni tlak tako povečal, da nisem mogla vstati iz postelje! Iz strahu sem poklicala reševalno službo in na koncu teden dni ležala pod kapalko. Potem mi je specialist predpisal Tensital, zdravnikove ocene o tem zdravilu so bile dobre, dejal je, da naj bi pomagalo normalizirati tlak, če ga bom pila vsaj 1 mesec dnevno. Po tečaju me je hipertenzija res nehala motiti! Krvni tlak se ne dviguje več, glavoboli me ne mučijo več, moči, kot da bi, je postalo več. Učinek traja 4 mesece, vendar nameravam še vedno občasno spiti en zavojček za preventivo!

Sergej, 68 let:

Hipertenzijo imam že dolgo in vsako leto je vse slabše, vrtoglavica, ni moči, občutek nerazložljive tesnobe, nenehni obiski zdravnikov in nekoristni recepti za kapsule, ki niso prinesli nobenih rezultatov! Nekega dne mi je hčerka prinesla zdravilo za hipertenzijo – Tensital. Mnenja, recimo, o njem na internetu so zelo dobra, sestava je varna, odločil sem se poskusiti. Nisem mislil, da bodo te kapsule nekaj boljšega od tistih, ki sem jih že vzel, in zaman! Po tečaju zdravljenja je popolnoma drugačen rezultat – tlak stabiliziran, ni več skokov, počutim se odlično! Že 2 meseca ne pijem nobenih tablet in rezultat ostaja.

Alla, 45 let:

Alla, Alla: Pred kratkim je začela trpeti zaradi hipertenzije, sprva in se ni zavedala, kaj do česa. Slabost, omotica, zadihanost, celo iz službe so jo pošiljali stran. Na koncu sem šla k terapevtu, ki je rekel, da imam hipertenzijo, in mi za zdravljenje predpisal kapsule Tensital. Nisem kupil takoj, najprej sem prebral preglede o zdravilu, večinoma pozitivne, in samo zdravilo je sodobno, ne zahteva stalne uporabe, glavna stvar je vsaj mesec dni piti, nato pa za preprečevanje. Naredil sem vse, kar je priporočil zdravnik, in rezultati so me navdušili! Že v dveh tednih so migrene minile, težav s srcem in dihanjem ni bilo več, spanje pa se je začelo umirjati. To je odlično zdravilo, če ste oseba s hipertenzijo, ga morate vsekakor preizkusiti!

Kupite zdaj v Sloveniji