Ophtalax vizija kapsule

Ste utrujeni od nenehnih težav z očmi? Se želite znebiti utrujenih in bolečih oči, rdečice, solzenja in drugih neprijetnih simptomov? Želite izboljšati ostrino vida in si povrniti veselje do jasnega vida? Potem potrebujete Ophtalax – naravni izdelek nove generacije za celovito podporo in obnovo vida!

Ophtalax vizija kapsule

Ophtalax je posebej zasnovan za odpravljanje oftalmoloških težav, kot so:

 • Zmanjšana ostrina vida;
 • Kratkovidnost in daljnovidnost;
 • Utrujenost in bolečine v očeh;
 • Otekline, vrečke in temni kolobarji pod očmi;
 • Suhost, rdečica in vnetje oči;
 • S starostjo povezane spremembe.

Ophtalax je edinstven zaradi svoje patentirane formule, ki so jo razvili izkušeni oftalmologi. Vsebuje optimalno kombinacijo cinka, vitaminov skupine B, rastlinskih izvlečkov in drugih koristnih snovi. Takšna sestava ima močan zdravilni učinek.

Učinek jemanja kapsul Ophtalax se začne kazati po 10-15 dneh redne uporabe. In tečaj 1 mesec vam omogoča, da dosežete impresivne rezultate.

Ophtalax kupite v Sloveniji
Ophtalax cena

Koliko stane zdravilo Ophtalax kapsule za vid? Dejansko ceno lahko ugotovite tako, da sledite zgornji povezavi do uradne spletne strani prodajalca.

Prednosti zdravila Ophtalax

 • Učinkovito odpravlja zabuhlost in temne kolobarje okoli oči. To zagotavlja visoka vsebnost riboflavina, ki zmanjšuje otekline, odpravlja sindrom utrujenih oči.
 • Poveča ostrino vida na daleč in na blizu. Ta učinek je dosežen zaradi optimalnega odmerka cinka, ki izboljša akomodacijo očesa.
 • Zmanjšuje utrujenost oči in preprečuje sindrom računalniškega vida. To je posledica kombinacije tiamina, ciankobalamina, ki filtrira škodljive učinke modre svetlobe iz monitorjev.
 • Upočasnjuje starostne spremembe na mrežnici, zmanjšuje tveganje za degeneracijo rumene pege. To zagotavlja kompleks vitaminov skupine B, zlasti velik odmerek vitamina B6.

Sestava zdravila Ophtalax

 1. Cink – sodeluje pri tvorbi rodopsina, omogoča očesu, da se hitro prilagodi na močno svetlobo in vidi v temi.
 2. Riboflavin (B2) – močan antioksidant, ščiti oko pred prostimi radikali in vnetji.
 3. Tiamin (B1) in ciankobalamin (B12) – zmanjšujeta utrujenost oči in tveganje za starostno degeneracijo rumene pege.
 4. piridoksin (B6) – upočasnjuje uničevanje na svetlobo občutljivih celic mrežnice, zmanjšuje tveganje za nastanek sive mrene.
 • Vzemite 2 kapsuli na dan med obroki, popijte z vodo;
 • Priporočeno trajanje jemanja – 1 mesec;
 • Po potrebi ponovite jemanje v 3-4 mesecih;
 • Za utrditev učinka se priporoča vzdrževalni odmerek 2 kapsuli na dan.

Kje kupiti zdravilo Ophtalax

Zdravilo Ophtalax kapsule za vid je mogoče naročiti samo na spletni strani proizvajalca. Tako boste lahko kupili pristen in varen izdelek z dokazano učinkovitostjo. Občasno so na spletni strani na voljo promocijske ponudbe. Kot bonus, pod pogojem, posvetovanje s strokovnjakom na sredstva po telefonu in vas ne zavezuje k nakupu.

Nakup zdravila Ophtalax v lekarni

Trenutno zdravila Ophtalax ne morete kupiti v lekarni. Lahko pa izdelek naročite prek spleta z dostavo na pošto ali po kurirju. Plačilo ob prevzemu blaga.

Mnenja strokovnjakov

Karina, oftalmologinja:

Svojim pacientom aktivno priporočam jemanje zdravila Ophtalax za preprečevanje in izboljšanje vida. Njegova uravnotežena formula z visoko vsebnostjo koristnih vitaminov in elementov v sledovih ima kompleksen učinek na organe vida. Učinek jemanja zdravila Ophtalax opažam po 3-4 tednih – oteklina okoli oči se zmanjša, ostrina vida pa poveča. Hkrati je izdelek popolnoma varen in ne povzroča neželenih učinkov.

Eva, oftalmologinja:

V dolgoletni zdravniški praksi sem se srečevala s težavami s poslabšanjem vida pri bolnikih skoraj vseh starosti. Glavni očitki so glavoboli, utrujenost oči po delu z računalnikom, otekline in vrečke pod očmi. Svojim bolnikom priporočam jemanje kapsul Ophtalax za celovito izboljšanje stanja vidnih organov. Ta naravni izdelek vsebuje optimalne odmerke cinka, vitaminov skupine B in rastlinskih izvlečkov. Redna uporaba zdravila Ophtalax za 1-2 meseca omogoča doseganje trajnega terapevtskega učinka: oteklina in rdečica oči se zmanjšata, ostrina vida se poveča, občutek utrujenosti pa izgine. Hkrati je izdelek popolnoma varen, ne povzroča alergij in kontraindikacij. Zdravilo Ophtalax z gotovostjo priporočam za preprečevanje in celovito zdravljenje težav z vidom.

Mnenja strank o zdravilu Ophtalax

Regina, 32 let:

Že od otroštva imam visoko stopnjo kratkovidnosti, zato moram ves čas nositi očala. Toda tudi z očali po delu na računalniku čutim hudo utrujenost oči, glavobol, hitro izgubim ostrino vida. Po nasvetu prijateljice sem se odločila preizkusiti kapsule za vid Ophtalax. V skladu z navodili sem vzel 1 odmerek – samo 1 mesec. Po 2 tednih sem začutila olajšanje – oči so me zvečer nehale boleti, glavoboli so se zmanjšali. Nekoliko se mi je izboljšal tudi vid – začel sem jasneje videti drobni tisk. Z jemanjem zdravila Ophtalax bom nadaljeval, da bi ohranil rezultat.

Arsen, 29 let:

Zaradi velike obremenitve oči (delo programerja, veliko časa za računalnikom) se mi je pojavil hud suhi konjunktivitis v kombinaciji z blefaritisom. Solzenje, rdečica oči, srbenje in pekoč občutek so bili zelo neprijetni. Dolgo sem trpel, preizkušal različne kapljice in mazila – začasno olajšanje. Oftalmolog mi je svetoval, naj poskusim kapsule Ophtalax za kompleksno zdravljenje. Učinek je presegel vsa pričakovanja! Že po dveh tednih uporabe so izginili srbenje, rdečica, neprijetni občutki v očeh. Popolnoma končan tečaj – 1 mesec. Zdaj zdravilo Ophtalax stalno uporabljam za preventivo, da preprečim ponovni pojav konjunktivitisa.

Ludmila, 48 let:

Pri mojih letih so žal začele vplivati težave z vidom – zaradi starostne daljnovidnosti sem začela slabše videti na blizu, občasno se pojavi občutek mavrice pred očmi. Dolgo nisem hotela priznati in iti k zdravniku v upanju, da bo minilo. Ko pa je postalo težko brati drobno besedilo, sem spoznal, da je čas, da ukrepam. Po nasvetu dobre prijateljice sem kupila kapsule za vid Ophtalax. Dobesedno po mesecu dni njihovega jemanja sem opazila znatno izboljšanje – solzenje oči je izginilo, zdaj lahko berem tudi zelo drobno besedilo. Z rezultatom sem bila zelo zadovoljna! Zato priporočam zdravilo Ophtalax kot učinkovito naravno sredstvo za ohranjanje vida.

Kupite zdaj v Sloveniji