O Caps kapsule za oči

O Caps kapsule za oči so kapsule na osnovi naravnih sestavin, ki pomagajo obnoviti dober vid pri različnih težavah. Ta izdelek je bil razvit ob upoštevanju najnovejših dosežkov na področju oftalmologije in temelji na dolgoletnih znanstvenih raziskavah.

O Caps kapsule za oči

O Caps deluje kompleksno: krepi očesne mišice, izboljšuje delovanje očesne leče, spodbuja prekrvavitev in regeneracijo očesnih tkiv. Tečaj jemanja teh kapsul vam omogoča doseganje trajnega učinka pri izboljšanju vida.

O Caps kupite v Sloveniji
O Caps cena

Koliko stanejo kapsule za oči O Caps? Dejansko ceno lahko preverite tako, da sledite zgornji povezavi do uradne spletne strani prodajalca.

Prednosti zdravila O Caps

 • Obnovi jasnost vida, omogoča razločevanje drobnih podrobnosti. To je posledica krepitve očesnih mišic in izboljšanja delovanja očesne leče.
 • Zmanjša utrujenost oči po delu z računalnikom. Sestavine izdelka O Caps razbremenijo vizualni analizator, zmanjšajo napetost očesnih mišic.
 • Odpravlja rdečico, pekoč občutek in draženje oči. To dosežemo zaradi protivnetnih lastnosti sestavin O Caps.
 • Upočasni razvoj starostnih sprememb vida. Antioksidanti v sestavinah O Caps ščitijo oko pred negativnimi procesi.
 • Pomaga, da se znebite očal ali kontaktnih leč. Ko se vid izboljša, se zmanjša potreba po korekcijskih pripomočkih.
 • Krepi krvne žile v očeh in izboljša pretok krvi. To zagotavlja boljšo prehrano očesnih tkiv.
 • Normalizira intraokularni tlak. Sestavine zdravila O Caps uravnavajo procese nastajanja in odtekanja znotrajočesne tekočine.
 • Preprečuje tveganje za nastanek očesnih bolezni. Aktivne snovi O Caps delujejo preventivno.

Sestava zdravila O Caps

 1. Beta-karoten – močan antioksidant, ki krepi mrežnico in jo ščiti pred poškodbami.
 2. Vitamin E – ščiti očesne celice pred negativnimi učinki prostih radikalov.
 3. Vitamin C – ima pomembno vlogo pri obnavljanju očesnih tkiv, krepi krvne žile.
 4. Cink – pomaga ohranjati zdravje oči, krepi kapilare, deluje protivnetno.
 • Vzemite 1-2 kapsuli O Caps na dan med obroki. Trajanje je 1-3 mesece. Za dosego trajnega učinka je priporočljivo, da kuro ponovite 2-3-krat na leto.
 • Ne prekoračite dnevnega odmerka. Nosečnice, doječe matere, otroci se posvetujte z zdravnikom.

Kje kupiti O Caps

Zdravilo O Caps je na voljo za naročilo samo na spletni strani proizvajalca. Tako boste lahko kupili pristen in varen izdelek z dokazano učinkovitostjo. Občasno so na spletni strani na voljo promocijske ponudbe. Kot bonus je zagotovljeno posvetovanje s strokovnjakom o sredstvih po telefonu in vas ne zavezuje k nakupu.

Nakup O Caps v lekarni

Trenutno kapsul za oči O Caps ne morete kupiti v lekarni. Lahko pa izdelek naročite prek spleta z dostavo na pošto ali po kurirju. Plačilo ob prevzemu blaga.

Mnenja strokovnjakov

Anna, oftalmologinja:

Svojim pacientom priporočam jemanje zdravila O Caps kot pomoč pri zdravljenju težav z vidom. Ta naravni kompleks vitaminov in elementov v sledovih ima izrazit pozitiven učinek na stanje oči. Po enem tečaju jemanja kapsul se v veliki večini primerov bistveno izboljšajo vidne funkcije in zmanjšajo simptomi.

Peter, oftalmolog:

O Caps pogosto predpisujem pacientom v pooperativnem obdobju. Ta pripravek spodbuja hitrejšo obnovo očesnih tkiv in vidnih funkcij. Sestavine kapsul imajo izrazit regenerativni in protivnetni učinek. Jemanje kapsul O Caps v kombinaciji z zdravili daje odlične rezultate.

Mnenja kupcev O Caps

Maria, 35 let:

Za računalnikom delam od 8 do 10 ur na dan. Sčasoma sem opazila, da sem začela slabše videti in da so moje oči zelo utrujene. Dolgo si nisem upala začeti jemati nekaterih zdravil, vendar me je O Caps prijetno presenetil. Že po mesecu dni jemanja je moj vid postal jasnejši, oči pa me zvečer niso več bolele. Zelo sem zadovoljna z rezultatom!

Konstantin, 42 let:

Imel sem prirojeno kratkovidnost visoke stopnje. Vse življenje sem nosil očala in kontaktne leče, vendar se mi je vid še naprej slabšal. Po nasvetu znanca sem se odločil preizkusiti O Caps. Po treh mesecih uporabe je prišlo do znatnega izboljšanja – očala sem začel redkeje uporabljati, oči so manj utrujene.

Julia, 27 let:

Po porodu se mi je vid močno poslabšal, nositi sem morala očala z veliko dioptrijo. Bila sem zelo vznemirjena, saj sem imela vedno odličen vid. Po nasvetu prijateljice sem kupila O Caps. Že po mesecu dni jemanja sem začutila, da sem začela bolje videti. Zdaj še naprej pijem te čudovite kapsule in upam, da se mi bo kmalu vrnil nekdanji dober vid.

Vladimir, 48 let:

Več let sem delal za računalnikom in to je vplivalo na moj vid. Začela se je suhost, utrujenost oči in postopno slabšanje vida. Dolgo sem iskal, kaj bi lahko vzel, da bi izboljšal stanje. Ustavil sem se na O Caps – to zdravilo mi je zelo pomagalo, po tečaju sprejemanja oči so se nehale utrujati, ponovno se je vzpostavila jasnost vida.

Olga, 55 let:

Pri mojih letih ima veliko ljudi težave z vidom. Odločila sem se, da ne bom čakala na ta trenutek, ampak bom začela s preventivo. Odločila sem se za O Caps – naravni vitaminski kompleks za oči. Jemljem ga že nekaj mesecev, moj vid je še vedno odličen in ne pestijo me nobene težave z vidom.

Kupite zdaj v Sloveniji