Nicozero za kajenje

Tekoča uporaba pršila Nicozero odpravlja posledice zastrupitve z nikotinom – oslabitev moči, libida, ščiti pred razvojem raka dihalnega sistema, hormonskih okvar.

Nicozero za kajenje

Sprej Nicozero pred kajenjem ima naravno sestavo, zato je njegova uporaba varna, zdravilo ne povzroča neželenih učinkov. Za telo pa je jemanje zdravila koristno v številnih pogledih. To je preprečevanje srčnega infarkta, možganske kapi, žuljenja krvnih žil, razvoja želodčnih razjed in drugih bolezni.

Pomemben vidik blagodejnega učinka je obnova spolnih sposobnosti pri moških in ženskah, na katere nikotin negativno vpliva. Po programu tečaja zdravljenja odvisnosti od nikotina s pomočjo zdravila Nicozero boste pozabili na nezadostnost v spolnosti, dobili podporo potence, se spopadli s spolnimi motnjami.

Kupite zdravilo Nicozero v Sloveniji
Nicozero cena

Koliko stane zdravilo Nicozero od kajenja? Dejansko ceno lahko ugotovite tako, da sledite zgornji povezavi do uradne spletne strani prodajalca.

Prednosti zdravila Nicozero

Biokompleks od kajenja z naravno sestavo je priložnost, da se trajno ločite od odvisnosti od tobaka brez škode za zdravje in stresa. Prednosti pršila Nicozero so v njegovi učinkovitosti proti hrepenenju in razvadam. To pomeni, da zdravilo ščiti pred željo po kajenju cigarete po vbrizgavanju odmerka, dolgoročno pa povzroči odrekanje tobaku na fiziološki in psihološki ravni.

 • Čiščenje telesa. Zdravilo Nicozero zagotavlja odstranjevanje nikotina iz telesa, čisti pljuča pred kopičenjem tobačnega katrana, pomaga ustaviti kadilski kašelj. Popolno razstrupljanje telesa se izvede v 2 tednih.
 • Naravna sestava. Zdravljenje odvisnosti od tobaka s pomočjo zdravila Nicozero – to je podpora zdravju in osvoboditev od želje po strupeni snovi brez stranskih učinkov.
 • Normalizacija notranjih organov. Zdravilo Nicozero pomaga obnoviti delovanje vitalnih organov in sistemov, ki so jih poškodovali nikotinski strupi.
 • Sprostitev odvisnosti brez odtegnitve. Pršilo Nicozero pomaga preživeti abstinenco brez odtegnitvenega sindroma, ko prenehate kaditi, ne boste imeli odtegnitvenega stanja, lažje se boste spopadli s hrepenenjem.
 • Ugodna cena. Naročanje zdravila Nicozero na uradni spletni strani proizvajalca vam daje možnost, da sprej kupite po ugodni ceni s popustom. Na portalu potekajo promocije, zaradi katerih je zdravilo kupcem na voljo kot darilo.

Kako se zdravilo Nicozero razlikuje od drugih pripravkov za opuščanje kajenja? Ker gre za pršilo s kompleksnim delovanjem. Pomaga premagati željo po navadnih in elektronskih cigaretah, kajenju vodne pipe, uporabi kadilskih mešanic.

Prednost uporabe izdelka je, da se lahko vsakdo znebi odvisnosti doma, ne da bi obiskal narkološko kliniko. Zasvojenost s tobakom izgine na fizični in psihološki ravni, saj zdravilo Nicozero vpliva na receptorje v možganih, zavira občutek evforije, obnavlja presnovo.

Odpravi se sam razlog za željo po kajenju, saj se v telesu pojavi negativna reakcija na vnos nikotina. Hkrati boste prenehali kaditi brez odtegnitvenega sindroma, ne boste pridobili odvečne telesne teže, ne boste občutili psihičnega nelagodja.

Sestava zdravila Nicozero

Novo zdravilo za opuščanje kajenja se od vseh prej znanih razlikuje po mehanizmu delovanja, vpliva na možganske receptorje, na nevronski ravni odklopi željo po tobaku.

Strokovnjaki sestavo zdravila Nicozero priznavajo kot edinstveno, saj v nekaj uporabah povzroči negativno reakcijo na nikotin. Vse sestavine, ki jih vsebuje pršilo, so naravne, brez kemičnih, sintetičnih primesi.

 • Nikotin je sestavina, namenjena nadomestnemu zdravljenju pri zdravljenju odvisnosti. Majhna količina te snovi ustvari občutek, da ste pokadili cigareto. To odpravi potrebo po vdihavanju
  kalijev acesulfat – sestavina naravnega izvora, ki zagotavlja čiščenje telesa od toksinov, normalizacijo srčnega ritma, zaščito pred prostimi radikali.
 • Sukraloza – naravno sladilo, ki zagotavlja prijeten okus pri vbrizgavanju pršila. Ima nevsiljiv okus, varen za diabetike.
 • Sadne arome – kompleks izvlečkov, ki dajejo okus in odpravljajo vonj po zadahu. Te sestavine v zdravilu Nicozero imajo protivnetne, antiseptične in protimikrobne lastnosti.

Opustitev kajenja z zdravilom Nicozero je udobna, pršilo vam omogoča, da se z odvisnostjo spopadete v enem mesecu. Po poteku kupovanja želje po nikotinu se ne boste nikoli več vrnili k škodljivi odvisnosti. Da pa bi s tobakom zagotovo prekinili, je treba pršilo uporabljati v skladu z navodili za uporabo zdravila Nicozero.

 1. Če želite kaditi, si pršilo vbrizgajte v usta in to storite vsakič, ko vas zagrabi želja po kajenju.
 2. Razpršite 1-2 odmerka zdravila. To pomeni, da naredite ustrezno število pritiskov na razpršilnik.

Uporaba zdravila Nicozero je glede trajanja individualna za vsakega kadilca. Razpršilo uporabljajte po potrebi in glede na pogostost vbrizgavanja odmerkov. Zdravilo je varno za ženske, moške in mladostnike.

V navodilih za uporabo zdravila Nicozero je priporočena uporaba pršila en mesec. To je optimalno trajanje zdravljenja odvisnosti od tobaka s trajnimi rezultati. Želja po tobaku se lahko v prvem tednu preneha, vendar prestrukturiranje presnove in odprava dejavnika ugodja tobaka zahtevata, da zdravljenje končate. Upoštevajte ta pogoj, da ne pride do zloma.

Kje kupiti zdravilo Nicozero

Zdravilo Nicozero je na voljo samo za naročilo na spletni strani proizvajalca. To vam bo omogočilo nakup pristnega in varnega izdelka z dokazano učinkovitostjo. Občasno so na spletni strani na voljo promocijske ponudbe. Kot bonus je na voljo posvetovanje s strokovnjakom za zdravilo po telefonu, ki vas ne zavezuje k nakupu.

Nakup zdravila Nicozero v lekarni

Trenutno ne morete kupiti zdravila Nicozero od kajenja v lekarni. Lahko pa izdelek naročite prek spleta z dostavo na pošto ali po kurirju. Plačilo ob prevzemu blaga.

Mnenja kupcev Nicozero

Igor, 56 let:

Če želite prenehati kaditi in hkrati očistiti pljuča katrana, potem izberite Nicozero z odličnimi pregledi zdravnikov in uporabnikov. O terapevtskem učinku pršila sem se prepričal na podlagi lastnih izkušenj. Imel sem katastrofalno kopičenje toksinov v dihalnih poteh. Po enomesečni uporabi pršila sem prenehal kašljati, svobodno diham, nimam napadov tahikardije. To pomeni, da je koristnost biokompleksa ogromna in da bi jo moral poznati vsakdo.

Viktorija, 44 let:

Slišala sem veliko pohval o nikozerovem pršilu od kajenja, vendar so moje izkušnje z uporabo sredstva bolj negativne kot pozitivne. Mesec dni mi ni uspelo prenehati kaditi, čeprav sem si skoraj vsakič, ko sem želela kaditi, v usta vbrizgala sestavo. Toda po 8-10 minutah se je želja spet pojavila, nisem mogel zdržati. Skratka, poskusi so bili neuspešni in v to zdravilo ne verjamem. Obstaja edini plus – kajenje cigaret je postalo dvakrat manjše.

Leonid, 68 let:

S pomočjo pršila nicozero, o katerem je dobre ocene podal zdravnik kardiolog, mi je uspelo prenehati kaditi. Hvala mu, sicer bi umrl po srčnem infarktu, ker moč volje za prenehanje kajenja ni bila dovolj. Po moji pozitivni izkušnji so vsi v naši družini prenehali kaditi. Zdaj smo zdrava nekadilska družina, zahvaljujoč temu čudovitemu zdravilu.

Olga, 34 let:

Moj obraz je zaradi kajenja postal rjavkast, po videzu je takoj jasno, da imam slabo navado. Da bi se sama znebila kajenja – to se ne nanaša name. Kadim že od najstniških let in me je to potegnilo vase. Zato sem izbral zdravilo iz odvisnosti od tobaka in se ustavil pri nicozeru, o katerem je na internetu veliko odobravajočih pregledov. Sprej – samo čarovnik. Za mesec dni sem se znebil želje, do cigaret sem postal ravnodušen, moja koža na obrazu se je polepšala. Opazujem učinek pomlajevanja, ki se nadaljuje tudi po prenehanju uporabe pršila.

Valerij, 74 let:

Kadim že od svojega sedmega leta in nikoli nisem mislil, da bom lahko prenehal kaditi. Vendar mi je to uspelo s pomočjo zdravila nicozero, o katerem zdaj podajam navdušene ocene. Sprej je vreden oglaševanja na vseh televizijskih kanalih, pripomogel bo k izboljšanju zdravja prebivalstva, priporočljiv je za moške in ženske. Škoda, da zaenkrat ni podjetja, ki bi ga promoviralo v medijih. Ostaja mi, da o njem povem vsem, ki jih poznam, kar tudi počnem. Uspeh je opazen, veliko ljudi se mi zahvaljuje, da sem jim izdelek priporočil, saj resnično pomaga pri prenehanju kajenja.

Kupite zdaj v Sloveniji