E-energy varčevalnik energije

Visoki računi za elektriko? Želite prihraniti, a ne veste, kako? Predstavljamo revolucionarni varčevalnik električne energije E-Energy!

E-energy varčevalnik energije

Ta inovativna rešitev vam bo pomagala znatno zmanjšati račune za električno energijo, ne da bi spremenili svoje potrošniške navade.

E-Energy za nakup v Sloveniji
E-Energy cena

Koliko stane E-Energy Electricity Saver? Aktualno ceno lahko preverite tako, da sledite zgornji povezavi do uradne spletne strani prodajalca.

Kako E-Energy varčuje z energijo

E-Energy Electricity Saver deluje po načelu shranjevanja in prerazporeditve energije v električnem omrežju. Naprava akumulira jalovo energijo, ki se običajno ne uporablja, in jo pretvori v aktivno energijo, ki napaja gospodinjske aparate.

Tako lahko znatno zmanjšate količino porabljene energije iz omrežja, ne da bi pri tem izgubili moč naprav. Posledično števec kaže manjšo porabo, vi pa prihranite denar pri računih za energijo.

Prednosti naprave E-Energy Electricity Saver

  1. Enostavna uporaba. Enostavno se priključi v standardno vtičnico, posebna namestitev ni potrebna. Deluje takoj, ko ga vklopite.
  2. Varčevalnik električne energije. Zmanjša porabo električne energije za 30-50 %. Prihranite več sto ali več tisoč evrov na leto pri računu za elektriko. Stroški se povrnejo v samo 1-2 mesecih uporabe.
  3. Podaljša življenjsko dobo naprav. Stabilizira omrežno napetost. Zmanjša obremenitev električnih naprav
  4. Okolju prijazno. Zmanjša celotno porabo električne energije. Zmanjša ogljični odtis gospodinjstva. Pomaga ohranjati okolje.
  5. Varnost. Izdelan iz ognjevarne plastike. Ne proizvaja škodljivih sevanj.

Varčevalnik električne energije E-Energy je torej vredna naložba, ki se bo hitro povrnila in prinesla številne druge koristi.

Učinkovitost za različne naprave

  • Pralni stroj – 50-odstotni prihranek;
  • klimatska naprava, računalnik – 45 %;
  • hladilnik – 40 %;
  • čajnik, opekač kruha – 35 %;
  • Električni štedilnik – 30 %.

Kje lahko kupite E-Energy

E-Energy Electricity Saver je mogoče naročiti samo na spletni strani proizvajalca. Tako boste lahko kupili pristen in varen izdelek z dokazano učinkovitostjo. Občasno so na spletni strani na voljo promocijske ponudbe. Kot bonus, pod pogojem, posvetovanje s strokovnjakom o pravnem sredstvu po telefonu in vas ne zavezuje k nakupu.

E-Energy pregledi strank

Vasilij:

Imam veliko hišo in veliko električnih naprav – hladilnik, pralni stroj, električni čajnik itd. Pred tem so bili računi za električno energijo naravnost ogromni, da je bilo strašljivo pogledati. Odkar sem namestil E-Energijo, pa so se moji računi zmanjšali za polovico! Zelo sem zadovoljen, saj mi končno ni več treba skrbeti zaradi velikih računov. Hvala razvijalcem za to napravo!

Olga:

Živim v majhnem stanovanju. Imam le hladilnik, pralni stroj in televizor. A tudi ti stanejo veliko denarja. Ko so mi priporočili napravo za varčevanje z energijo, sem bila sprva skeptična, vendar sem se odločila, da jo preizkusim. In ne boste verjeli – prihranki so bili zelo opazni! Moj račun za elektriko se je zmanjšal za približno 30 %. Hvala tej napravi za prihranek družinskega proračuna.

Sergej:

Napravo uporabljam že 3 mesece. Živim v stanovanju z ženo in dvema otrokoma, imamo veliko gospodinjskih aparatov. Ta naprava je božji dar za našo družino. Računi za električno energijo so se opazno zmanjšali, zelo sem zadovoljen s prihranki.

Kupite zdaj v Sloveniji