Cardiotonus za hipertenzijo

Kapsule Cardiotonus lahko znižajo krvni tlak do vrednosti, ki je optimalna za vašo starostno kategorijo. Izdelek ne zahteva doživljenjske uporabe, saj za učinkovito zdravljenje zadostuje kratek odmerek.

Cardiotonus za hipertenzijo

Kapsule imajo rastlinsko sestavo, ki ne bo povzročila odpornosti in neželenih učinkov. Sestavine formule se bodo kopičile v telesu in imele dolgotrajen učinek.

Cardiotonus kupiti v Sloveniji
Cardiotonus cena

Koliko stane zdravilo Cardiotonus? Dejansko ceno lahko ugotovite tako, da sledite zgornji povezavi do uradne spletne strani prodajalca.

Prednosti zdravila Cardiotonus

Že več let neuspešno zdravite hipertenzijo in ste že razočarani nad dosežki sodobne medicine? Verjetno še niste preizkusili kapsul Cardiotonus, saj imajo naslednje prednosti:

 • Varnost. Formula zdravila združuje le sinergistične in visoko ekološke sestavine naravnega izvora. To pomeni, da ga telo v celoti asimilira, ne da bi škodovalo organom in sistemom;
 • Dokazana učinkovitost. Terapevtska učinkovitost zdravila Cardiotonus iz hipertenzije – niso prazne besede, temveč dejstvo, ki je bilo potrjeno eksperimentalno in s preučevanjem resničnih pregledov nekdanjih bolnikov s hipertenzijo;
 • Kompleksno delovanje. Kapsule Cardiotonus krepijo in pomlajujejo miokard, obnavljajo gostoto žilne stene, uravnavajo krvni obtok, stabilizirajo sladkor in holesterol, delujejo proti anksioznosti, antioksidativno in imunomodulatorno;
 • Vsestranskost. Cardiotonus je priporočljivo jemati skoraj vsaki osebi, ki trpi za visokim krvnim tlakom;
 • Stroški. Z naročilom zdravila Cardiotonus na spletni strani proizvajalca lahko prihranite denar za hipertenzijo, hkrati pa se za dolgo časa znebite bolezni!

Sestava zdravila Cardiotonus

Sestava kapsul Cardiotonus združuje samo fitokomponente, ki obnavljajo srčno-žilni sistem ter stanje drugih organov in sistemov.

 1. Izvleček oljčnih listov. Pomaga vzdrževati normalen krvni tlak.
 2. Izvleček plodov gloga. Podpira normalno delovanje srca in srčno-žilnega sistema.
 3. Izvleček korenine baldrijana. Spodbuja pravilno delovanje srca in ožilja.
 4. Izvleček česna. Pomaga normalizirati delovanje srca in raven holesterola.
 5. Vitamin C. Prispeva k tvorbi kolagena za normalno delovanje krvnih žil.
 6. Vitamin B1. Izboljša delovanje srca.

Sanjate o ozdravitvi hipertenzije? Takšna želja je uresničljiva, če upoštevate navodila za uporabo kapsul Cardiotonus:

 • Zdravilo se jemlje dnevno po 2 kapsuli zjutraj.
 • Zdravljenje traja 30 dni.

Formula je varna, zato njen sprejem hipertenzivistu zagotovo ne bo škodoval. Vzdržite se uporabe zdravila Cardiotonus kapsule pri mladoletnikih, pri alergijskih reakcijah na sestavine sestave ter v obdobju dojenja in nosečnosti.

Kje kupiti Cardiotonus

Zdravilo Cardiotonus lahko naročite samo na spletni strani proizvajalca. To vam bo omogočilo nakup pristnega in varnega izdelka z dokazano učinkovitostjo. Občasno so na spletni strani na voljo promocijske ponudbe. Kot bonus, pod pogojem, posvetovanje s strokovnjakom na sredstva po telefonu in vas ne zavezuje k nakupu.

Nakup zdravila Cardiotonus v lekarni

Trenutno zdravila Cardiotonus ne morete kupiti v lekarni. Lahko pa izdelek naročite prek spleta z dostavo na pošto ali kurirsko službo. Plačilo ob prevzemu blaga.

Mnenja kupcev Cardiotonus

Eugene, 41 let:

V lekarnah takrat in zdravila ne ponujajo takšnih zdravil, samo tistih, ki jih je treba piti več let, in zamuditi 1 sprejem – takoj slabo zdravje. Na naslednjem zdravniškem pregledu so mi svetovali, naj poskusim kapsule Cardiotonus, saj sem videl, da se mi z leti krvni tlak samo še poslabšuje. Glede na zdravnikove povratne informacije mi bo to zdravilo zelo verjetno pomagalo in bom lahko opustil vsa druga zdravila. Seveda sem kupil, saj je bila možnost zelo mamljiva. Zdravilo sem pil mesec dni in res pritiska v prsih ni več, glavoboli so izginili, tablet še ne potrebujem. Dobro zdravilo, če bo potrebno, bom še naprej kupovala.

Daria, 50 let:

Imam prekomerno telesno težo in veliko bolezni v ozadju, vsak dan moram piti veliko tablet. Pred kratkim me je začel skrbeti visok krvni tlak, moj sosed je rekel, da ga zmanjšuje s pomočjo Cardiotonus. Na podlagi njenih mnenj sem naročil te kapsule. Kolikokrat je tlak poskočil, jih vzel, nisem videl nobenega rezultata, da sem pil, da nisem pil. Nekaj neumnosti, sem se odločil, da je soseda samo sugestibilna povečana in je želela pustiti negativni pregled Cardiotonus, da bi rešila pred neuporabno porabo enako naivnih kot jaz. Toda soseda je rekla, da sem si sama kriva, navodila naj bi prebrala, in v njih piše, da zdravilo deluje le s potekom zdravljenja in ga jemati le za skoke tlaka neučinkovito. Že sem začela pravilno zdraviti, morda bom videla pozitiven učinek.

Galina, 64 let:

Imam povišan krvni tlak, sladkorno bolezen in povišan holesterol. Zdravila sem pila samo po navodilih terapevta, občasno sem pila vitamine in to je vse, izboljšanja pa ni bilo, čeprav so vse moje tegobe stare več kot 10 let. V oglasu na družbenem omrežju sem videla kardiotonus zaradi hipertenzije. Takoj sem prebral ocene na internetu in ga tako dobro okarakteriziral, kot da bi bil to izdelek zame! Na spletni strani sem naredil vlogo, poklical s svetovalcem in se nato odločil, da bom še vedno naročil te kapsule. V skladu z navodili sem vzel enomesečni tečaj. Učinek je res odličen. Hipertenzija me ne spominja več nase, sladkor in holesterol pa sta znižana, vendar se zdaj še vedno trudim držati diete!

Olga, 56 let:

Imam hipertenzijo in mož tudi, zato tudi on ni pil nobenih tablet, enkrat so ga v reševalnem vozilu odpeljali, skoraj ga je zadela kap, potem se je tudi on zdravil z odporom. Tu mi je prijateljica povedala, da je glede na dobre ocene sorodnika pila Cardiotonus iz tlaka in zdaj je v mejah normale. Kar me je presenetilo, te kapsule je treba piti le mesec dni, običajne tablete pa kot vedno je treba vzeti, in zamuditi in že se počutim slabo. Naročil naenkrat za celoten tečaj mene in mojega moža, strogo spremljal, da in je vzel. Kot rezultat, učinek cenijo oba, počutim se odlično, brez glavobolov zjutraj, razpoloženje je odlično, tudi on vse stabiliziral. Pred kratkim so bile narejene analize, rekli so, da so vrednosti holesterola odlične, to je tudi zasluga teh kapsul!

Anna, 32 let:

Zaradi številnih nakopičenih stresov imam povečano tesnobo, nenehno me boli glava, pomanjkanje zraka, šumenje v ušesih in poskočen krvni tlak. Vsak dan sem si večkrat izmerila krvni tlak, postala sem resnično zasvojena s tonometrom, bala sem se, da se bo kaj zgodilo. Na sprejemu je specialist povedal, da imam vegetovaskularno distonijo kardialnega tipa, to je, da na živčni podlagi tlak skače, za zdravljenje predpisal zeliščne kapsule Cardiotonus, rekoč, da več ne potrebujem. Mnenja zdravnika sem zaupala in se začela zdraviti, kmalu se je počutje res izboljšalo, v glavi se je pojavila jasnost, pred tem pa so minile stalne bolečine, tesnoba, dobro spim. Vesela sem, da sem se lahko znebila te bolezni brez resnih zdravil!

Kupite zdaj v Sloveniji