Cardio A za hipertenzijo

Bolezni srca in ožilja so eden glavnih vzrokov smrti po vsem svetu. Zato je tako pomembno, da pravočasno poskrbite za zdravje svojega srca in ožilja. Cardio A je izdelek, ki združuje naravne sestavine, ki imajo kompleksen učinek na ohranjanje zdravja srca in ožilja.

Cardio A za hipertenzijo

Pomaga krepiti stene krvnih žil, redčiti kri, preprečevati nastanek krvnih strdkov in ščititi srčno tkivo pred poškodbami. Zaradi svoje varnosti in učinkovitosti je Cardio A odlična izbira za preprečevanje hipertenzije, ateroskleroze in drugih bolezni srca in ožilja.

Cardio A za nakup v Sloveniji
Cardio A cena

Koliko stane zdravilo Cardio A za zdravljenje hipertenzije? Dejansko ceno lahko preverite tako, da sledite zgornji povezavi do uradne spletne strani prodajalca.

Prednosti zdravila Cardio A

 1. Krepi stene krvnih žil, povečuje njihovo elastičnost in preprečuje razvoj ateroskleroze. Izvlečki gloga in korenine baldrijana vsebujejo flavonoide in druge antioksidante, ki varujejo krvne žile pred poškodbami zaradi prostih radikalov.
 2. Spodbuja redčenje krvi in preprečuje nastajanje krvnih strdkov. Alicin, ki ga najdemo v česnu, ima antikoagulantne lastnosti in zmanjšuje tveganje za nastanek krvnih strdkov.
 3. Ščiti srce in žilna tkiva pred poškodbami. Izvleček ginka bilobe izboljša prekrvavitev in oskrbo s kisikom ter preprečuje razvoj koronarne bolezni srca.
 4. Na telo deluje pomirjujoče. Valerijan in vitamin B6 pomagata v boju proti stresu in tesnobi, ki sta dejavnika tveganja za hipertenzijo.
 5. Vsebuje antioksidante, kot sta astaksantin in vitamin C, ki ščitita celice pred oksidativnim stresom in vnetji.

Cardio A Sestava

 • Izvleček korenine baldrijana – bogat z valepotriati, ki delujejo pomirjujoče in uspavalno ter zmanjšujejo učinke stresa na telo.
 • Izvleček gloga – vsebuje flavonoide, ki krepijo stene krvnih žil in zmanjšujejo tveganje za nastanek krvnih strdkov.
 • Izvleček česna in alicin – imata antikoagulacijske, protivnetne in antioksidativne lastnosti ter pomagata redčiti kri in izboljšati krvni obtok.
 • Izvleček ginka bilobe – izboljšuje mikrocirkulacijo in dovajanje kisika v tkiva ter ščiti srce in ožilje pred ishemijo.
 • Izvleček koprive – bogat z vitamini in minerali, pomembnimi za zdravje srca in ožilja.
 • Vitamini B1, B6 in C – sodelujejo pri presnovnih procesih, zmanjšujejo vnetja in krepijo imunski sistem.
 • Astaksantin in vitamin E – močna antioksidanta, ki preprečujeta oksidativni stres in poškodbe celic.
 1. Za preprečevanje hipertenzije in ohranjanje zdravja srca in ožilja je priporočljivo jemati po 1 kapsulo Cardio A 2-krat na dan z obrokom.
 2. Zapijte z zadostno količino vode.
 3. Trajanje tečaja je 1 mesec.
 4. Po potrebi lahko tečaj ponovite po 2 do 3 tednih premora.

Kje kupiti Cardio A

Zdravilo Cardio A od hipertenzije je mogoče naročiti le na spletni strani proizvajalca. To vam bo omogočilo nakup pristnega in varnega izdelka z dokazano učinkovitostjo. Občasno so na spletni strani na voljo promocijske ponudbe. Kot bonus, pod pogojem, posvetovanje s strokovnjakom na sredstva po telefonu in vas ne zavezuje k nakupu.

Nakup zdravila Cardio A v lekarni

Trenutno zdravila Cardio A ne morete kupiti v lekarni. Lahko pa izdelek naročite prek spleta z dostavo po pošti ali kurirski službi. Plačilo ob prevzemu blaga.

Mnenja strokovnjakov

Dmitrij, kardiolog:

Cardio A priporočam svojim pacientom, saj gre za naraven in varen izdelek, ki učinkovito krepi ožilje, nadzoruje krvni tlak in preprečuje razvoj srčno-žilnih bolezni. Zaradi svoje edinstvene sestave ima kompleksen učinek na telo, ne da bi povzročil neželene učinke.

Olga, terapevtka:

Cardio A je odlična izbira za preprečevanje hipertenzije in ateroskleroze. Njegove sestavine dokazano vplivajo na krepitev krvnih žil, redčenje krvi in preprečevanje nastajanja krvnih strdkov. Ta izdelek priporočam bolnikom z dejavniki tveganja za srce in ožilje za podporo zdravja srca in ožilja.

Mnenja strank o zdravilu Cardio A

Ivan, 45 let:

Že od nekdaj imam težave s krvnim tlakom, zlasti v stresnih situacijah. Po jemanju zdravila Cardio A sem opazil, da je moj krvni tlak bolj stabilen, glavoboli in šumenje v ušesih pa so skoraj prenehali. Počutim se bolj energičnega in umirjenega.

Maria, 58 let:

Včasih sem jemala veliko sintetičnih zdravil za uravnavanje krvnega tlaka, vendar so mi povzročala stranske učinke. Cardio A je zame postal prava rešitev. Gre za naravni izdelek, ki ne le pomaga normalizirati krvni tlak, ampak tudi krepi krvne žile.

Andrey, 32 let:

Delo v pisarni in sedeči način življenja sta vplivala na moje zdravje – pogosto sem čutil utrujenost, zadihanost in občasno povišan krvni tlak. Po tečaju Cardio A so ti simptomi izginili, začel sem bolje spati in se počutil bolj energičnega.

Elena, 67 let:

Zdravnik mi je po manjši možganski kapi priporočil zdravilo Cardio A. Ta izdelek mi je pomagal povrniti zdravje – krvni tlak se je vrnil na normalno raven, izboljšala sta se mi cirkulacija in počutje.

Viktor, 55 let:

Pred nekaj leti sem začel imeti težave s srcem – visok krvni tlak, bolečine v prsih, zadihanost pri vadbi. Cardio A je bila odlična rešitev za izboljšanje zdravja ožilja in preprečevanje zapletov. Zdaj se počutim veliko bolje in bolj samozavestno.

Kupite zdaj v Sloveniji