Alcozar za alkoholizem

Alcozar iz alkoholizma je naravni izdelek, ki vam bo pomagal premagati odvisnost od alkohola. To zdravilo je razvila skupina biotehnologov posebej za boj proti eni najbolj razširjenih in nevarnih navad sodobne družbe.

Alcozar za alkoholizem

V nasprotju s številnimi drugimi metodami Alcozar deluje nežno in učinkovito zaradi svoje edinstvene formule naravnih izvlečkov. Ta novi izdelek vam bo pomagal v najkrajšem možnem času pozabiti na škodljivo strast do alkohola, ki vam zastruplja življenje.

Že po nekaj dneh redne uporabe zdravila Alcozar boste občutili, kako izginja želja po pretiranem pitju. Presenečeni boste, kako bo izginila dolgotrajna želja po alkoholu! Namesto želje po sprostitvi ob kozarcu vina boste občutili brezbrižnost ali celo odpor do alkohola.

Alcozar kupite v Sloveniji
Alcozar cena

Koliko stane zdravilo Alcozar za zdravljenje alkoholizma? Dejansko ceno lahko ugotovite tako, da sledite zgornji povezavi do uradne spletne strani prodajalca.

Prednosti zdravila Alcozar

 • Vsebuje samo naravne sestavine, je varen in ne povzroča neželenih učinkov. Omogoča vam dolgotrajno uporabo zdravila Alcozar brez tveganja za zdravje.
 • Učinkovito blokira željo po alkoholu. Zdravilo Alcozar deluje na ravni možganov in blokira receptorje, ki so odgovorni za željo po alkoholu.
 • Odpravlja sindrom mačka in povzroča odpor do alkohola. Sestavine zdravila Alcozar nevtralizirajo razgradne produkte alkohola, kar odpravlja kockanje. Oblikujejo tudi trajni odpor do alkohola.
 • Obnovi delovanje jeter in drugih organov po dolgotrajnem uživanju alkohola. Alcozar vsebuje močne antioksidante, ki nevtralizirajo toksine in sprožijo procese regeneracije.
 • Izboljšuje živčni sistem, spomin in pozornost. Sestavine zdravila Alcozar optimizirajo ravnovesje nevrotransmiterjev in tako izboljšajo kognitivne funkcije.
 • Izboljša razpoloženje, odpravlja depresijo. Normalizira raven serotonina in drugih hormonov, odgovornih za dobro razpoloženje.

Sestava zdravila Alcozar

 1. Izvleček propolisa vsebuje flavonoide, ki ščitijo jetrne celice pred toksini in spodbujajo regeneracijo jeter.
 2. Izvleček puerarije je bogat z aminokislinami, ki umirjajo živčni sistem in izboljšujejo spanec.
 3. Izvleček šipka iz telesa odstranjuje odvečno tekočino ter olajša delovanje ledvic in jeter.
 4. Izvleček poprove mete odpravlja slabost in glavobol po zastrupitvi.
  Izvleček sladkega korena veže in odstranjuje toksine ter čisti krvni obtok.
 5. Izvleček šentjanževke spodbuja delovanje jeter in pospešuje presnovo alkohola.
 6. Alfa-lipoična kislina je močan antioksidant, ki ščiti celice pred stresom.

Tako se vse sestavine zdravila Alcozar medsebojno dopolnjujejo in zagotavljajo celovit zdravilni učinek pri alkoholizmu.

Zdravilo Alcozar je treba jemati 2-krat na dan med obroki. Dovolj je, da prašek raztopite v kozarcu vode. Trajanje tečaja je 1 mesec. Za dosego trajnega učinka lahko sprejem ponovite.

Kje kupiti zdravilo Alcozar

Zdravilo Alcozar je mogoče naročiti samo na spletni strani proizvajalca. To vam bo omogočilo nakup pristnega in varnega izdelka z dokazano učinkovitostjo. Občasno so na spletni strani na voljo promocijske ponudbe. Kot bonus, pod pogojem, posvetovanje s strokovnjakom na sredstva po telefonu in vas ne zavezuje k nakupu.

Nakup zdravila Alcozar v lekarni

Trenutno zdravila Alcozar ne morete kupiti v lekarni. Lahko pa izdelek naročite prek spleta z dostavo na pošto ali kurirsko službo. Plačilo ob prevzemu blaga.

Mnenja strokovnjakov

Anna, psihologinja:

V svoji praksi se pogosto srečujem s problemom odvisnosti od alkohola. Dolgo časa nisem mogla najti učinkovitega sredstva za pomoč takšnim bolnikom. Ko pa sem se seznanila z zdravilom Alcozar, ga lahko z gotovostjo priporočim kot zanesljivo in varno metodo za odpravljanje odvisnosti. Že po mesecu dni jemanja zdravila Alcozar pri bolnikih izgine želja po alkoholu, izboljšata se jim zdravje in razpoloženje. Vidim, da ta izdelek resnično pomaga ljudem ponovno pridobiti nadzor nad svojim življenjem.

Aleksej, narkolog:

V mnogih letih dela na kliniki sem preizkusil številne metode zdravljenja alkoholizma. Na žalost niso vse učinkovite. Alcozar je zame postal pravo odkritje. Gre za naravni kompleks, ki pomaga, da se hitro in neboleče znebimo odvisnosti. Po enem tečaju jemanja zdravila Alcozar se pri bolnikih normalizira spanje, izboljšata spomin in pozornost, izgine razdražljivost.

Mnenja kupcev Alcozar

Anna, 27 let:

Dolgo se nisem mogla pripraviti do tega, da bi opustila pitje. Alkohol je bil zame način sprostitve po dnevu dela. Toda sčasoma sem spoznala, da mi pitje uničuje življenje. Prijatelji so mi svetovali, naj poskusim Alcozar. Že po tednu dni jemanja sem prenehal čutiti željo po pitju. Ta naravni kompleks resnično dela čudeže!

Pavel, 35 let:

Stres v službi me je potisnil v alkohol. Začel sem prihajati domov in si takoj natočil kozarček, da bi se sprostil. V nekaj letih je iz kozarčka pred spanjem preraslo v pravo težavo. Toda tečaj jemanja zdravila Alcozar mi je pomagal, da sem se vrnil k treznemu življenju. Zdaj lahko nadzorujem svoja dejanja in se počutim svobodnega.

Julia, 42 let:

Moj mož je vedno rad pil s prijatelji na počitnicah. Toda sčasoma je alkohol popolnoma prevzel njegov um. Začel je naročati pijačo na dom in izginjati za več dni. Nisem vedela, kaj naj storim, dokler nisem izvedela za zdravilo Alcozar. Ta naravni kompleks je mojega ljubljenega vrnil v normalno stanje. Najlepša hvala njegovim ustvarjalcem!

Andrej, 38 let:

Po ločitvi sem začel pijančevati. V baru sem se lahko zadržal do poznih ur, potem pa sem komaj prišel domov. To je trajalo več mesecev, dokler mi prijatelj ni priporočil zdravila Alcozar. Že po nekaj tednih jemanja sem začutil odpor do alkohola. Ta izdelek mi je pomagal stopiti na pot popravljanja.

Oleg, 44 let:

Ko sem bil mlad, sem pogosto pil s prijatelji in tega nisem videl kot težavo. Toda sčasoma je pitje postalo norma mojega življenja. Ko sem po naključju izvedel za zdravilo Alcozar, sem se zavedel, da moram nekaj spremeniti. Po enem tečaju jemanja zdravila Alcozar sem se počutil, kot da bi se ponovno rodil. Zdaj sem trezen in srečen, da mi je uspelo premagati to odvisnost.

Kupite zdaj v Sloveniji